Turistinfo

Velkommen til Høysand

Høysand byr på timevis med underholdning og spennende ferieaktiviteter for hele familien. Fra Østfolds vakreste strender, til flotte skoger og innsjøer. Her kan du fiske, sykle, bade, gå tur, spise på restaurant og spille minigolf. Med en unik skjærgård og spennende opplevelser ligger alt til rette for en fantastisk sommerferie.

Illustrasjonsbilde av et par som vasser sjøen ved Høysand Camping

Høysand Camping

En koselig og populær campingplass med hytteutleie beliggende innerst i Skjebergkilen.

32 hytter på inngjerdet område med god plass til telt, campingvogn og campingbil. 24 timers bemanning. Gode servicetilbud og godt utbygget sanitæranlegg. Butikk og lekeplass.

Høysand Camping

Illustrasjonsbilde av mann som spiller golf

Skjeberg Golfklubb

Skjeberg Golfklubb er en flott 18 hulls golfbane som ligger idyllisk til ved Isesjøen i Skjeberg. Det er tett skog ved alle hull, noe som forsterker følelsen av natur. Det er også lagt opp til strømuttak til bobiler på parkeringsplassen.

Skjeberg Golfklubb

Minigolfbane på Sporty Aktivitetssenter

Sporty Aktivitetssenter

Senteret ligger like ved Høysand NAF Camping. Her finner du et flott aktivitetssenter med tre 18-hulls minigolfanlegg og en asfalttennisbane med mulighet for leie av utstyr. 

Aktivitetssenteret har en hyggelig kro/gatekjøkken med inne og uteservering. Dusjer og badstue er tilgjengelig i servicebygget.

Sporty Aktivitetssenter

Oldtidsruiner ved Oldtidsruta i Østfold

Storedal Kultursenter

Storedal Kultursenter er et park- og kulturanlegg som ligger i naturskjønne omgivelser i Skjeberg utenfor Sarpsborg. Anlegget er skapt av kunstnere, naturvitenskapsfolk og hagearkitekter til et kulturanlegg for opplevelse av natur og kunst – for alle mennesker – men spesielt lagt til rette for synshemmede.

Storedal Kultursenter

Oldtidsruta – en reise gjennom Østfolds bronse- og jernalder.

Den svinger seg fra Skjebergsletta i sør, til Fredrikstad og utover Hvalerøyene i vest, nordover igjen til Hafslund ved Sarpsborg og tilbake til Solbergkrysset. 

Denne historiske rundturen byr på Norges mest konsentrerte samling av oldtidsminner fra bronsealder og eldre jernalder. Her finner du Gravrøyser, steinringer, bygdeborger og monumentale helleristningsfelt som forteller om forfedrenes hverdag og religiøse forestillinger. Solbergtårnet er et godt sted å starte turen. Der får du informasjon om kulturminnene langs Oldstidsruta.

Oldtidsruta - en reise i fortiden

For flere tips og råd over aktiviteter og severdigheter i Sarpsborg og omegn, finner du på Visit Østfold

Kontakt oss