Om oss

Småbåthavn og samlingsplass på Høysand

Vårt mål er å skape en hyggelig samlingsplass for båtfolk og innbyggerne i nærmiljøet! Vi tilbyr alt fra båtparkering og vinteropplag, til pizza, pub og underholdning.


Hvem er vi?

Sarpsborg Marina er en småbåthavn i den idylliske skjærgården utenfor Sarpsborg, nærmere bestemt Høysand i Skjeberg kommune. Høysand er kjent for sine vakre strender og sitt yrende fugleliv, med kollektiv transport like utenfor døra.

Vi har en flott gjestehavn hvor du kan fylle drivstoff, parkere båten for natta og bruke vårt sanitæranlegg. Vi tilbyr vinteropplag og sjøsetting for både medlemmer og ikke medlemmer av Sarpsborg Båtforening og vi har en stor kraftig kran som kan betjene de fleste båter. Marinaen har også vaskemuligheter med varmtvann, og utfører stoffing, polering, samt mindre reparasjoner av båt og motor. Vi har fullt sortiment fra Meca til båt og bil.

Alle er velkommen hit og vi ønsker å lage flere sosiale lavterskeltilbud for alle som ønsker å være med. Hos oss gjelder kardemommeloven, og et krus kaffe koster ikke mer enn 15 kroner. Vi tilbyr våre gjester gratis WIFI og har stor tv der vi kan vise både sport og barne-tv.

Vi er svært aktiv på facebook og vi annonserer fortløpende konserter og aktiviteter som skal skje nede i havna. Vi vil også legge ut nyheter og beskjeder som gjelder for båteiere. Send oss gjerne spørsmål om det er noe du lurer på. Vi svarer deg innen kort tid. 

Besøk oss på Facebook

Våre tjenester Kontakt oss

Ønsker du fast båtplass må du ta kontakt med Sarpsborg Baatforening direkte.